HOME
SERVICII
REFERINTE
OFERTA
CONTACT

Sistemul de management de mediu conform ISO 14001

Standardul ISO 14001 prezintă cerințele referitoare la elaborarea, implementarea, menținerea și evaluarea unui sistem de management de mediu, în scopul certificării sau autodeclarării.


Acest sistem permite unei organizații să-și stabilească politica și obiectivele sale de mediu, să mențină sub control impactul proceselor sale asupra mediului, vizând îmbunătățirea continuă a performanței de mediu în conformitate cu legislația și reglementările naționale și internaționale în vigoare.


ISO 14001 se aplică tuturor organizațiilor, de orice tip/activitate și mărime și poate fi adaptat diverselor condiții geografice, culturale și sociale, având ca scop general protecția mediului și de a preveni poluarea, în echilibru cu necesitățile socio-economice.


Avantajele implementării Sistemului de Management de Mediu aduce beneficii în ceea ce privește: imaginea firmei, managementul problemelor de mediu, planificarea investițiilor, prevenirea accidentelor și poluarea mediului, demonstrarea unor performanțe de mediu reale părților interesate, competitivitatea pe piața internațională, promovarea eficientă a prevederilor legale în firmă, participarea la licitații publice.

ISO 9001 - CALITATE ISO 14001 - MEDIU ISO 18001 - SECURITATEA OCUPAȚIONALĂ ISO 27001 - SECURITATEA INFORMAȚIONALĂ
REFERINTE

OFERTA

CONTACT

© Topqs 2005 - 2020 - all rights reserved