HOME
SERVICII
REFERINTE
OFERTA
CONTACT
X

Instruirea auditorilor RINA SIMTEX-OC cu cerinţele noului standard SR EN ISO/CEI 17021-1:2015


Instruirea cu cerinţele noului standard SR EN ISO/CEI 17021-1:2015 a avut loc la Alba Iulia sub îndrumarea lectorului Doina Alexe.


RINA Simtex-OC - cursuri - Articolul complet
Instruirea auditorilor RINA SIMTEX-OC cu cerinţele noului standard SR EN ISO 9001:2015


Personalul permanent și colaborator al RINA SIMTEX-OC a fost instruit cu cerințele noii editii a Standardului Internațional ISO 9001:2015. Societățile cu sistemul de management al calității certificat vor trebui să facă tranziția la noua editie a standardului. La finalul cursului participanții au primit diplome ce dovedesc competența acestora în evaluarea sistemului de management al calității conform noului standard ISO 9001:2015 emis de Organizația Internațională de Standardizare.


Politica de tranziție RINA Simtex-OC - Articolul complet
Revizuirea standardului ISO 9001


Modificările aduse de noua ediţie, a cincea, a standardului ISO 9001 sunt publicate și disponibile la Organismul Național de Standardizare începând cu data de 23 septembrie. Se apreciază că, în momentul de faţă, standardul ISO 9001 are cea mai largă aplicabilitate la nivel mondial, peste 1,1 milioane de organizaţii fiind certificate în conformitate cu acest sandard. De asemenea, acest standard a fost preluat identic în peste 100 de ţări. ISO 9001 are un impact deosebit asupra competitivităţii organizaţiilor care îl aplică. Modificările prevăzute a fi introduse în ediţia 2015 se anunţă a fi majore, comparativ cu modificările din ediţia anterioară din 2008.


Site oficial Organism Naţional de Standardizare – ASRO
Firma de consultanță managerială ConsAct diagnostichează și prescrie tratamentul care pune orice business pe picioare
Alaturi de colaboratori - Articolul complet
Serviciul de Evidență Personal Dej, certificat cu RINA Simtex-OC pe IS0 9001 și ISO 27001


Primarul de la Dej, Morar Costan, a primit, în data de 18 octombrie, din partea organismului de certificare Simtex-OC, certificatele care atestă că Serviciul Public Comunitar de Evidență Persoane (SPCEP) din cadrul instituției pe care o conduce, are implementat și funcțional un sistem integrat de management al calității și securității informației, în conformitate cu standardele ISO 9001 și ISO HGH 27001. Evenimentul de înmânare a certificatelor a avut loc la sala de consiliu a Primariei Dej în prezența a numeroase autoritati și personalități locale și a echipei SPCEP Dej, condusă de comisarul Ioan Pirv.


Certificare Primaria Dej - Articolul complet


REFERINTE

OFERTA

CONTACT

© Topqs 2005 - 2020 - all rights reserved