HOME
SERVICII
REFERINTE
OFERTA
CONTACT

Sistemul de management privind sănătatea și securitatea ocupațională conform OHSAS 18001

OHSAS 18001 este un standard care stabilește cerințe pentru un sistem de management al sănătații și securității ocupaționale. Cele mai multe ramuri economice productive necesită implementarea standardului OHSAS 18001, ce are în vedere siguranța și păstrarea sănătății și siguranței angajaților.


Cunoscut sub numele de OHSAS, respectiv Occupational Health and Safety Management Systems, acest standard evaluează politica organizației dumneavoastră referitoare la securitatea muncii, gradul de periculozitate al condițiilor în care se desfășoară munca angajaților și măsurile luate pentru a evita riscurile sau eventualele accidente de muncă. Certificarea OHSAS 18001 în acest sens se face pe baza unui set complex de parametri, ce includ tipuri de riscuri, obiective organizaționale, programe de prevenire, sisteme de monitorizare etc. Recurgând la serviciile de consultanță furnizate de noi, vă asigurați că sunteți pregătiți cu sistemul de management în momentul în care veți face auditul de certificare. Siguranța și sănătatea angajaților dumneavoastră depinde și de calitatea sistemului de management al companiei, de procedurile de prevenire a accidentelor și de gradul în care țineti sub control procesul de conștientizare a angajaților privind aplicarea legislației în vigoare.


Beneficiile implementării standardului OHSAS 18001: stabilirea și îmbunătățirea continuă a unui sistem de management al sănătații și securității ocupaționale care ajută la identificarea, controlarea și reducerea riscurilor asociate locului de muncă, activităților și produselor/serviciilor organizației dumneavoastră, asigurarea conformității cu politica sistemului de management al siguranței și securității ocupaționale și demonstrarea acestei conformități clienților și partenerilor, munca sistematică pentru a atinge o îmbunătățire continuă a sistemului de management al sănătății și securității ocupaționale și pentru a preveni producerea de accidente și incidente, conformitatea cu legislația în vigoare, o mai bună imagine publică și în relație cu partenerii, deschiderea spre noi piețe de afaceri, obținerea recunoașterii și siguranței pentru clienții și partenerii dumneavoastră, participarea la licitații publice.

ISO 9001 - CALITATE ISO 14001 - MEDIU ISO 18001 - SECURITATEA OCUPAȚIONALĂ ISO 27001 - SECURITATEA INFORMAȚIONALĂ
REFERINTE

OFERTA

CONTACT

© Topqs 2005 - 2020 - all rights reserved