HOME
SERVICII
REFERINTE
OFERTA
CONTACT

Sistemul de management privind securitatea informației conform ISO 27001

Implementarea și certificarea acestui sistem asigură clienții și furnizorii că informațiile confidențiale sunt protejate și securizate. Informația este un capital care adaugă valoare organizației și drept urmare trebuie protejată.


Securitatea informației protejează informațiile de o larga gamă de amenințări pentru a asigura continuitatea afacerii, a diminua pierderile și maximiza profiturile din investiții și oportunități de afaceri și nu în ultimul rând de a reduce riscurile afacerii.


Un sistem de management al securității informațiilor este o abordare sistematica de administrare a informațiilor sensibile ale companiei ce implică oameni, procese, resurse, infrastructura și sisteme IT.


Enumerăm câteva din beneficiile implementarii ISO 27001: formularea cerințelor și obiectivelor de securitate, asigurarea controlului costurilor privind securitatea riscului, asigurarea aplicabilității legislației în vigoare, definirea noilor procese ale managementului securității, identificarea și clarificarea proceselor deja existente cu privire la managementul securității, ajută managementul organizației să determine statusul activității managementului securității informației, ajută auditorii interni și externi să determine gradul de aplicabilitate al politicilor, directivelor standardelor adoptate de catre organizație, furnizează informații relevante referitoare la politicile de securitate a informației, directivele, standardele și procedurile către partenerii de afaceri, furnizează clienților informații relevante cu privire la securitatea informației, participarea la licitații publice.

ISO 9001 - CALITATE ISO 14001 - MEDIU ISO 18001 - SECURITATEA OCUPAȚIONALĂ ISO 27001 - SECURITATEA INFORMAȚIONALĂ
REFERINTE

OFERTA

CONTACT

© Topqs 2005 - 2020 - all rights reserved